Den første snødagen

Siden sommerferien har jeg vært syk (mer om det senere) og i det siste har jeg hatt mye fritid, uten noe spesielt å drive med. I gårkveld kom jeg på ideen å lage en blogg. En passelig aktivitet å fordrive tiden med. Akkurat hva jeg skal blogge om vet jeg ikke helt; det blir vell en blanding av alt. En blanding av alt sånt jeg driver med. En blanding av alt som skjer i denne lille boblen jeg lever i. Om det blir interresant å lese på er et godt spørsmål. Blir det ikke det kan jeg jo bare slutte igjen..Vi får se.

I natt kom endelig snøen. Jeg våknet i 7tia til en hage dekket med et tynt lag nysnø. Snøen dalte fortsatt tett, og da jeg sto opp mange timer senere var det snødd nok til å ta frem akebrettet. Storebror Mads og datteren hans Izabella kom på besøk, og vi dro med oss både rullestol og akebrett ut på tur. Jeg gikk så langt jeg orket, og lot Pappa ta på seg utfordringen med å dytte rullestolen resten av veien. En utfordring han raskt tok på seg så snart jeg påsto han ikke greide det. Lillebror Mikael tok gledelig på seg oppgaven med å dra med seg det vesle sjarmtrollet Izabella hvorenn hun ville. Vi tok turen gjennom skogen, opp til vanntårnet hvor det var et bittelite julemarked. Fant en masse fine kort, men de tok desverre bare kontanter, så det ble ikke noe innkjøp på meg. Kanskje likegreit ettersom det begynner å bli farlig lite igjen av Novemberlønna. Så suste vi ned bakkene, og hjem, hvor samboern til Mads, Camilla og deres felles sønn Leander også var kommet. Resten av dagen har gått med til middag og soving og Jul i Blåfjell og kakebakst og tenning av det andre julelyset.


Izabella tester snøen


Jeg trekker...


...og dytter

Leander er det skjønneste vesenet på jord


2.søndag i advent. Mikael tenner lys og vi synger.

 

7 kommentarer

Line L

13.12.2013 kl.15:48

Leander, det var faktisk ett utrolig fint navn! Koselige bilder, du ser bedre ut :)

amandaboble

13.12.2013 kl.16:07

Line L: Veldig enig..uvanlig, men fint :) Takk!

I søkeren

15.12.2013 kl.15:02

Du har et utrolig nydelig ansikt!

Ann-Therese

15.12.2013 kl.17:10

Så fantastisk vakker du er :) Lykke til på veien mot friskmelding :)

Maria

15.12.2013 kl.21:03

Du er så pen!

bestemor til ei tøff jente

04.03.2014 kl.18:39

Kjære deg, du må vite at den energien du gir til andre - den vokser seg sterk og vender tilbake til deg med dobbel kraft. Så bare fortsett med å gi til Leander. Og vi andre er takknemlig at også vi får litt del i dine tanker, din energi - vi tenker på deg hele tiden og drücken die Daumen !

amandaboble

09.03.2014 kl.22:07

bestemor til ei tøff jente: Tusen takk bestemor! Krysser både fingre og tær :)

Skriv en ny kommentar

amandaboble

amandaboble

20, Nesodden

19 år og fra Nesodden. Liker foto, Natur og Ungdom, såpebobler, politikk, familien, blomsterkranser, snøfnugg, jula, venner, rød lebestift, ballonger og gode klemmer.

Kategorier

Arkiv

hits