Nadir og julegodt og håret som falt av

De siste dagenehar jeg vært inne i det som kalles Nadir på fagspråket. dvs. de dagene mellom to cellekurer at imunforsvaret er på sitt aller svakeste, dag 10-14. Jeg har ligget hjemme med oppkastsjuka i 3 dager og har ikke gjort noe særlig mer enn å holde sofaen, drikke vann, svelge piller og kaste opp. Heldigvis holder det på å bli bedre og i går hadde jeg krefter nok til å tvinge i meg litt mat. Etter flere forsøk fikk jeg det til å bli værende i magen også. Haddde trua på at jeg skulle greie å spise meg over 2000 kalorier i dag ( det er det som er målet mitt for å greie å holde oppe vekta), men neida, det gikk ikke. Og ikke fikk jeg dra på julebord heller, for en time før jeg skulle dra begynte jeg å kaste opp igjen. Gråt. Alt ble så håpløst. 


Sofaen er mange hundre ganger hyggeligere enn rommet mitt!

På Lørdag lagde vi familiens store julegodtklassiker. Peppermynte (,legger ut oppskrift senere).Og litt annet godteri. Veslesøster hadde besøk av noen veninner, og vi hørte på julemusikk og koste oss. Peppermynte er fortsatt litt for sterkt til at jeg kan spise det uten å få ekkel ettersmak i munnen, men i løpet av et par dager er cellegiften såpass ute av kroppen at jeg kan begynne å spise normalt igjen. Det er den aller beste tiden. Den tiden jeg kan spise og drikke normalt igjen. Da kommer jeg til å spise så mye julegodt at jeg blir god og fet. Gleder meg. 


Julestemning


Peppermynte og karameller

Plutselig falt håret av. Hjelp! neida.joda.neida. Men da jeg dusjet sto jeg plutselig der med hår mellom hendene. Jeg dro fingrene gjennom håret og løsnet mere. Da jeg var ferdig hadde det samlet seg en liten hårdottgjeng i kummen. Halleluja!! men så har det ikke falt av mer siden da. I hvertfall ikke som jeg har sett. Håper det ikke faller av mer. Jeg som var sikker på at jeg skulle slippe unna håravfallet, siden jeg hadde sluppet unna alle de fire første kurene. Men så har jeg fått innvilgla 3000 kroner til luer og parykker. Kan jo bli moro. Kanskje jeg skal skaffe meg krøller eller rødt hår. joho! 


Håret sitter fortsatt ganske godt fast

Så forøvrig på første episode i "Tørk aldri tårer uten hansker", en svensk dramaserie basert på Jonas Gardells bøker. Den var helt fantastisk bra, trist, treffende, spennende. Anbefales på det sterkeste!!  

http://tv.nrk.no/serie/toerk-aldri-taarer-uten-hansker/mkds69000111/sesong-1/episode-1 

 

Litt lykke

  • Gitar og sang rundt bålet med sånne jeg er glad i
  • Å sitte toget Europa rundt med gode venner  • Å være akkurat sånn passe syk. Så syk at du kan se på søte filmer og spise is
  • Ordentlige klemmer. Sånne som varmer langt inni deg. Sånne med hendene ordentlig rundt deg
  • Å sitte bakpå sykkelen og holde rundt den som sykler
  • Kyssing i regnet
  • Når musikken er perfekt å synge til og du har noen å synge og danse vilt med. 
  • Ullgensere på kjekke gutter
  • Å løpe barbeint i gresset, med en tynn sommerkjole og blomster i håret
 

11 kommentarer

Navn Cathrine

20.12.2013 kl.00:14

Huff, god bedring <3 Utrolig fin blogg, Du er vakker! :-)

Helen

20.12.2013 kl.00:22

Nydelige, nydelige du....alt godt ønskes deg! -)

Andreas

20.12.2013 kl.00:57

Det var skikkelig fint. "Litt lykke" fikk meg nesten til å grine. Håper alt går bra :)

Annichen

20.12.2013 kl.01:08

Åhh, nå fikk jeg lyst til å lage karameller..

Tørk aldri tårer uten hansker tror jeg er en av de mest rørende seriene jeg har sett!

Ifin

20.12.2013 kl.05:50

God bedring! Bloggen din er kjempefin!!!

Sofia

20.12.2013 kl.07:18

God bedring! Du er sterk, og det er ditt beste skjold og våpen :)

Anja

20.12.2013 kl.13:14

Du kunne prøvd mohawk ein stund, om du likevel må forberede deg på å miste håret

Ragnhild

21.12.2013 kl.12:37

Jeg har lyst å gi deg en skikkelig klem! Du er sterk, håper du får det fint i jula. Hvordan treffer julaften med cellegiften? Har en i familien som er på sitt laveste da, så det er jo litt kjipt. Samtidig er jo hele poenget å bli frisk slik at det blir massevis av kjekke julaftener i årene fremover, og de kommer til å bli satt skikkelig pris på, gled deg! Stå på <3

hei

21.12.2013 kl.14:58

Historien din har virkelig fått meg til å tenke over verdier i livet. Du har en utrolig rørende historie på gang, fortsett å dele den, og du skriver utrolig bra!

Mamma fikk også kreft på din alder. Masse operasjoner, masse arr over hele magen og beskjeden om at hun kom til å dø snart. Men hun lever den dag idag, og satte meg og mine to søstre til verden.

Jeg skal sende deg varme tanker, selvom jeg ikke kjenner deg. For mirakler skjer, selv i det mest håpløse situasjoner. Jeg lover deg! ALDRI mist håpet! Klem til deg:-)

Maren

22.12.2013 kl.18:23

Jeg blir mål-løs over hvor vakker du er. Igjen og igjen, hver gang jeg er innom bloggen. Du er virkelig fin! God jul kjære Amanda

Jennie Sofie

01.01.2014 kl.01:01

Innleggene dine er så flotte. din positivitet smitter over <3 <3 <3 Jeg beundrer ditt livssyn og din styrke. Jeg takker for at du deler. klem Jennie.

GODT NYTT ÅR. Klem

Skriv en ny kommentar

amandaboble

amandaboble

20, Nesodden

19 år og fra Nesodden. Liker foto, Natur og Ungdom, såpebobler, politikk, familien, blomsterkranser, snøfnugg, jula, venner, rød lebestift, ballonger og gode klemmer.

Kategorier

Arkiv

hits