Festivitas, savn og gjennsyn

Festivitas. I går kom jeg meg ut for første gang på et halvt år. På fest. Deilig å føle seg litt normal. Være litt ungdom.


Cecilie, Clara og meg

Var hos Olav fra gamleklassen min. Masse gode venner fra videregående. Folk jeg ikke har sett siden siste skoledag. Det ble mange gledelige gjennsyn. Gjett om jeg har savna dem. Noen traff man bare på skolen, så ble det liksom aldri til at vi tok kontakt igjen etter at vi slutta. Det er trist i grunn. Noen blir det liksom aldri til at man tar kontakt med. Jeg ble litt smålig overfalt da folk kom. Alle hadde lest på bloggen, og viste det meste. Det er egentlig litt deilig. At folk vet hva som har skjedd. Så slapp jeg forklare alt. 

Jeg var på så mye medisiner at det holdt med en boks cider. Har ikke rørt alkohol siden Øya, og er litt usikker på om det kræsjer med noen av medisinene jeg tar. Eller morfinpumpa. Den har jo forøvrig like sterk effekt som alkohol, og er jo gratis. neida. joda. neida.jo.faktisk. Men det har jeg ingen planer om å utnytte. Prøver jo å vende meg av med den. Clara var min personlige hjelper og kjørte meg i rullestolen både til og fra. Hentet meg på brygga og leverte meg på halv1båten. Det er det man kaller gode venner det. 

Kom meg ikke i seng før to. I dag var jeg helt utmatta. Men hva gjør vell det. Nå har jeg kommet meg over et nytt lite hinder. Å være sosial på ordentlig. Neste gang tenker jeg å arrangere. Be folk fra gamleskolen. Hele den gjengen jeg har savna sånn. Det blir bra. 


Chiara, Karen og Ingeborg


Ingeborg og Youssef og sigarer og blomster


Clara, min personlige hjelper


Finfolk og savn og gjennsyn


Litt lykke

  • Å dagdrømme, sammenkrøpet i sofaen, med Minor Majority på headsettet.
  • Våte ullgensere som lukter våt ull
  • Å rufse i krøllete hår
  • Å kaste seg rundt halsen på en venn du har savnet  • Når det kiler i hele kroppen, bare fordi dere får blikkontakt
  • Å late som man sover, bare for å la lillebror få den barnslige gleden av å vekke deg med adventsgave
  • Når noen grer håret ditt, varsomt og forsiktig
  • Å lage forundringsgave til venner som bor langt, langt borte

  • Toppluer med nysnø på
  • Sånne dager hvor du setter deg på trikken og bare kjører en lang tur, mens du hører på musikk og ser på verden utenfor

4 kommentarer

Lisbeth

22.12.2013 kl.21:52

Ønsker deg en fin jul, så håper jeg du blir bedre og får flere fester med dine venner :) Klem fra Beth

Hedda

22.12.2013 kl.22:42

God jul Amanda!

Forresten utrolig fresh på håret, det kledde deg :)

Blomstermonster

22.12.2013 kl.23:03

Nå har jeg akkurat funnet bloggen din(for noen dager siden), og jeg må bare si at du er så utrolig god på å formidle hvordan du lever og hvordan du har det, og også all gleden og kjærligheten i omgivelsene dine. Det er utrolig vakkert å se, midt i alt det vonde. Måten du tar bilder på er helt fantastisk, de blir så fine!! Du får frem det vakre i alt her også.

Massemasse god jul fra en som har funnet en blogg hun vil fortsette å lese, faktisk(det er litt sjelden)!

Maren

27.12.2013 kl.07:48

Godt å høre du har får vært litt ute. Unner deg det virkelig:) Ønsker deg en god jul

Skriv en ny kommentar

amandaboble

amandaboble

20, Nesodden

19 år og fra Nesodden. Liker foto, Natur og Ungdom, såpebobler, politikk, familien, blomsterkranser, snøfnugg, jula, venner, rød lebestift, ballonger og gode klemmer.

Kategorier

Arkiv

hits